Enige om overgang for Lehne Olsen: LSK takker eksterne bidragsytere

Lillestrøm og Tromsø er enige om en overgang for Thomas Lehne Olsen (26). Kun medisinsk test gjenstår før spissen skriver under på en fireårskontrakt.

Daglig leder i LSK, Robert Lauritsen, sender en stor takk til eksterne aktører for at det var mulig å komme til enighet med TIL. God fugl-aksjonen, som ble startet med pengegaven fra Fredrik Gulbrandsen, har bidratt med i overkant av 300 000 kroner. Dessuten har en gruppering på fem eksterne aktører gått sammen og tilført klubben en betydelig sum for at overgangen kan realiseres. Fire selskaper fra eiendomsbransjen i ØIE Eiendomsutvikling AS, Breidablikk Eiendom AS, Hvam Invest AS og Kruse Smith Eiendom Øst, i tillegg til Åkrene Mek. Verksted AS.

Annonse:

- Jeg vil sende en stor takk til alle som har hjulpet oss med å kunne bli enig med Tromsø om denne overgangen. Det hadde ikke vært mulig uten bidragene fra God fugl-aksjonen og de fem eksterne selskapene. Samtlige bidragsytere har et stort hjerte for LSK, og vi setter umåtelig pris på engasjementet og gavmildheten, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

Sportssjef Simon Mesfin forteller at det har vært jobbet lenge med å få til en avtale med Tromsø om å få kjøpt Thomas Lehne Olsen. Spissen fra Ringsaker har bakgrunn fra Moelven, HamKam, Strømsgodset, Ull/Kisa og Tromsø. Forrige sesong scoret han 11 mål i Eliteserien, og hadde bare fem spillere foran seg på toppscorerlista.

- Vi er meget fornøyde med at vi har fått på plass dette. Hele klubben har vært enige om at Thomas har stått øverst på vår ønskeliste i vinter. Så sant den medisinske testen går i orden, tror vi dette blir en veldig god signering for LSK. Han vil tilføre vår allerede sterke tropp spisskompetanse. Han har utviklet seg år for år, og går nå inn i sin aller beste fase av karrieren, sier Mesfin.

Følg med på lsk.no utover kvelden for ytterligere oppdateringer her fra Marbella. Vi vil også sende live på Facebook.

Annonse fra Eliteserien: