Frode Kippe signerte ny kontrakt

Frode Kippe signerte i dag en ny 1 års kontrakt med Lillestrøm Sportsklubb.

Annonse:

Etter en prosess som har trukket litt ut i tid, kunne endelig Frode Kippe skrive under en ny kontrakt med Lillestrøm Sportsklubb i dag. Kontrakten gjelder i ett år, og gjør at Frode kan feire klubbens 100 års jubileum og sitt eget 20 års jubileum på Åråsen.

"Det er ingenting jeg heller vil enn å spille fotball" sier kapteinen, som begrunner den lange prosessen med at han måtte vurdere sin egen fremtid nå som fotballkarieren nærmer seg slutten. "Jeg har fått noen forespørsler, men det var aldri aktuelt med noen annen klubb enn LSK. Det stod mellom en 'sivil' jobb og Lillestrøm" fortsetter han.

En annen som smilte bredt i dag er sportsdirektør Torgeir Bjarmann:
"Jeg er veldig fornøyd med å få med Frode videre. Han er en viktig kontinuitetsbærer. Han er den spilleren i Eliteserien med mest erfaring, og blir en veldig viktig brikke for oss i oppbyggingen mot 2017-sesongen."

Frode er fra Kolbotn, og kom til Lillestrøm før 1997-sesongen. Han fikk sin debut hjemme mot Stabæk 23. juli 1997. Etter 1998-sesongen signerte Frode for Liverpool, men etter lite spilletid og utlån til Stoke, vendte han tilbake til Åråsen i 2002.

Frode topper Adelskalenderen i Lillestrøm Sportsklubb med 375 kamper i Eliteserien, foran Arild Sundgot (315) og Torgeir Bjarmann (306). Han er også på 5. plass blant klubbens toppscorere med sine 39 mål.

Her forteller Frode selv hvorfor prosessen har tatt så lang tid:


Annonse fra Eliteserien: