Fra Stabæk til Lillestrøm: Ordinas ny utviklingsleder

Toni Ordinas (44) blir ny utviklingsleder i Lillestrøm Sportsklubb fra og med 1. januar 2019. I dag møtte han sine fremtidige kollegaer, og ble intervjuet av Eurosports Carsten Skjelbreid.

Annonse:

Spanjolen, som var hovedtrener for Stabæks A-lag fra juli 2016 til juni 2018, har skrevet under en treårsavtale med LSK. Han har kontrakt med utviklingsavdelingen i Stabæk ut året.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Rosenborg søndag klokka 18.00

- Det siste året har vi jobbet mye med klubbens planer og strategier. Denne signeringen er en av de viktigste klubben har gjort på lenge, og det viser at vi har store ambisjoner for fremtiden. At vi nå har ansatt en av de aller beste i utviklingsavdelingen, skal bidra til at vi blir en av de beste i landet på nettopp utvikling av unge spillere. Forhåpentligvis vil dette være et sterkt og godt signal til unge spillere både i LSK og i regionen, og jeg er overbevist om at også våre naboklubber skal dra nytte av dette i fremtiden, sier daglig leder Robert Lauritsen.

- Det er en glede å skrive under for Lillestrøm. Jeg er veldig begeistret over utgangspunktet og mulighetene som ligger her. Vi skal både utvikle spillere til A-laget og samarbeide godt med klubbene i nærområdet, sier Ordinas.

Se Frode Grodås' Rosenborg-utbrudd her!

Sportssjef Simon Mesfin er svært fornøyd med å ha hentet inn en trenerkapasitet som 44-åringen til å ha hovedansvaret for talentene i klubben.

- Vi har tatt store steg i utviklingsavdelingen den siste tiden. Så var spørsmålet: Hvordan skal vi ta det neste steget? Da kom navnet til Toni Ordinas fort opp. Og da handlet det om å overtale ham. Det var ikke så vanskelig, for han er godt oppdatert på norsk fotball, kjenner til både historien og mulighetene her - og likte planene våre, sier Mesfin.

- Hvem kan si nei når Lillestrøm ringer? Lillestrøm er fotballkultur, og har en fantastisk historie. Men også fremtidsmulighetene her er veldig store, sier Toni Ordinas.

Vi ønsker Toni Ordinas velkommen til Lillestrøm Sportsklubb!

Se video-intervju med Mesfin og Ordinas her:


Annonse fra Obos-ligaen: