Styrker troppen: «O-S-K-I» hentes opp fra akademiet

Oskar «O-S-K-I» Angell-Hansen (22) ble en del av LSK e-sports akademisatsing da den ble lansert for to måneder siden. Nå styrker Oslo-gutten en allerede solid eSerie-tropp.

Annonse:

Dermed ser LSKs eSerie-tropp slik ut: Vidusan «Vidu» Yoganathan, Bao Nguyen, Patrick «Pat» Kolstad, Johan «Johans» Færaas og Oskar «O-S-K-I» Angell-Hansen.

- Troppen vår ser meget solid ut. Alle har unike kvaliteter og vi pusher hverandre hele tiden. Det jeg liker best er lagfølelsen vi har bygd opp. For hvert mål som scores så er det hele laget som står bak, sier trener Thilip.

Oskar har vært en del av akademiet, men blir nå flyttet opp til eSerie-stallen.

- Det er selvsagt moro. Jeg er fryktelig imponert over nivået til gutta her, og gleder meg til å komme ordentlig i gang, sier nysigneringen.

Mandag var Oskar med på sin første samling med laget. Førsteinntrykket er det ingenting å si på.

- Gutta var helt strålende. Fotballglade gutter som meg, med en godt over middels interesse i FIFA, så det har vært helt supert. Allerede på første samling var det mye gode tips å få, og opplegget virker proft og spennende, forteller «O-S-K-I».

At Oskar flyttes opp - og styrker troppen - gleder trener Thilip.

- Tanken bak akademiet er at det skal være en utviklingsarena og en mulighet for å kjempe om plass i eSerie-troppen. Det at Oskar har vist et så høyt nivå med flere elite 1 og en 30-0-prestasjon i Weekend League - og samtidig vist til gode resultater i våre interne treninger - gjør valget mitt veldig enkelt. Det er en gledens dag, forteller Thilip.

Oskar synes Thilip og LSKs prosjekt så veldig spennende ut.

- FIFA er i utgangspunktet en hobby, men med sosial lockdown og enda en ny fotballskade, har det blitt mye tid til nettopp hobbyen. Da tok jeg en prat med Thilip, og virket det som et opplegg som var spennende, så jeg bestemte meg for å prøve det ut, smiler Oskar.

22-åringen som har spilt fotball i Lyn, Ready og Frigg, har store ambisjoner ovenfor seg selv og laget.

- Først og fremst må jeg se om dette er noe for meg, så får man ta det derfra. Individuelt sett må målet være å nå Norgestoppen. På lagnivå har jeg klokkertro på gutta, så jeg tenker det blir dumt å sikte på noe annet en gull i eSerien, avslutter han.

Tirsdag er det klart for ny runde av eSerien. Da møter gutta Odd, Kongsviner, Sandnes Ulf og Viking. Følg med på vår Twitch-kanal fra tirsdag klokken 17:00.

Annonse fra Obos-ligaen: