Varsler mer trøbbel for Sarpsborg i «cupfinalereprisen»

Etter å ha innledet året med å ha møtt tre lag fra OBOS-ligaen (Florø, Strømmen og Sogndal), er det klart for en ordentlig test i LSK-Hallen førstkommende lørdag klokka 14.00. Motstander? Sarpsborg.

Det betyr også en reprise på cupfinalen - på dagen to måneder etter at Lillestrøm vant 3-2 på Ullevaal Stadion. 

Annonse:

- Det vekker gode minner. Det er gøy å møte Sarpsborg igjen. Jeg regner med at de er tente og klare for å få revansje. Men det skal de ikke få, sier Erling Knudtzon, som varsler mer LSK-trøbbel for østfoldingene.

Kaptein Frode Kippe var godt fornøyd med den solide 4-1-seieren over Sogndal forrige helg. Også han føler laget er godt i rute foran møtet med fjorårets bronsevinner i Eliteserien.

- Vi gleder oss. Det blir den tøffeste motstanderen så langt i år. Jeg synes vi har kommet godt i gang, og nå får vi testet oss ordentlig. Jeg tror på en artig og bra match, sier Frode Kippe.

Alle som har kjøpt sesongkort og alle som er under 18 år kommer gratis inn på den litt prestisjetunge treningskampen. Kanari-Fansen stiller med et eget sangfelt på tribunen i LSK-Hallen, og dermed er det duket for ekstra god stemning på lørdag.

- Ja, jeg hørte det. Jeg håper mange stiller opp sånn at det blir ordentlig god stemning her. Så skal vi forhåpentligvis lage en god forestilling på banen, sier Kippe.

- Det er ekstra gøy at vi får en litt annen ramme under en treningskamp. Det gjør at vi kanskje tar ut det lille ekstra. Det blir kult, og det ser vi fram til, melder Knudtzon.

Husk å kjøpe sesongkort for 2018 - her!

Annonse fra Eliteserien: