Uavgjort mot Strømmen

Lillestrøm - Strømmen 1-1

Åråsen badet i sol og en del mennesker hadde funnet veien til stadion og ettermiddagens treningskamp mot Strømmen.

Første omgang startet som forventet. LSK hadde ballen mest, og Strømmen måtte forsvare seg.

Det tok ikke så mange minutter før den første scoringen kom. Et oppspill ble stusset videre av Marco Tagbajumi. Moses dro med seg ballen og fyrte av fra 18 meter. Keeper var etter den, men klarte ikke å forhindre at ballen gikk inn i det lengste hjørnet. Vi ledet 1-0.

Utover i omgangen fortsatte LSK å presse, men ute å skape de helt store sjansene.

Strømmen ropte på straffe da Thor Lange gikk ned i en duell med Marius Amundsen, men dommeren vinket spillet videre.

I sluttminuttene av første omgang komme Strømmen på et av sine få angrep. Ballen endte hos Ulrich Ness, som satt inn utligningen.

Da dommeren blåste av omgangen stod det 1-1.

I andre omgang ble kampen jevnere. Vår største sjanse kom da Mathew fyrte av fra 20 meter og traff tverrliggeren.

Omgangens største sjanse var det bortelage som hadde. En corner ender med skudd fra 2-3 meter. Marco Maric redder, og returen skytes i stangen før det blir klarert.

Like etter hadde Strømmen et skudd som også traff tverrliggeren.

Da dommeren blåste av kampen stod det fortsatt 1-1.

Vi gratulerer Jesper Aaserud, som fikk sin debut på A-laget da han kom inn for Simen Kind Mikalsen.