TV-abonnement inkludert sesongkort

Nå kan du få sesongkort på Åråsen og støtte klubben i ditt hjerte samtidig som du får et helt nytt tv-abonnement hvor du får se alle kampene fra Eliteserien på tv, web, mobil, nettbrett og Apple TV.

Annonse:

- Dette er et tidsavgrenset tilbud som tilbys alle som heier på Lillestrøm. De som nå bestiller satellitt-TV abonnement fra Canal Digital får et unikt fotballtilbud som inkluderer sesongkort og en stor kanalpakke som gir deg mulighet til å se samtlige kamper fra neste års Eliteserie. TV-tilbudet inkluderer Canal Digitals strømmetjeneste slik at du også kan følge Lillestrøm sine fotballkamper på bærbare skjermer som mobil eller nettbrett når du ikke er hjemme, sier Robert Lauritsen i Lillestrøm Sportsklubb.

Det er Canal Digital som er hovedsponsor av Tippeligaen 2016 som nå gir alle LSK-fans en takk for sesongen som var ved å gi de et unikt tilbud på et tv-abonnement som altså inkluderer sesongkort for alle våre hjemmekamper i 2017. Det er et tilbud som gir noe tilbake til både klubben og supporterne og ingenting er hyggeligere enn om dette bidrar til at enda flere møter opp på stadion, viktigheten av den 12. mann er ubeskrivelig viktig.

Dette får du:

  • En komplett satellitt-TV løsning
  • Smart-dekoder
  • 4 fri mnd.
  • Standard fri montering
  • Sesongkort

Bestill her

Smart-opptaksdekoderen har markedets største harddisk på hele 1TB, tilsvarende inntil 500 timer opptak, integrert WiFi for oppkopling til internett, og med den nye dekoderen så følger også en enda bedre billedkvalitet enn forrige dekodermodell. Smart-PVR: 990,- (verdi 2380)

I tillegg følger får du tilgang til strømmetjenesten Canal Digital GO som gir tilgang på rundt 50 direkteendte tv-kanaler, filmer- og tv-serier og Ukesarkiver fra over 20 tv-kanaler. Strømmetjenesten kan benyttes på dekoder, web, nettbrett, mobil, Samsung Smart-TV og Apple TV 4.

Annonse fra Eliteserien: