Tap mot Skjetten

LSK2 - Skjetten 2-3

Det er lørdag 7. oktober og LSK2 byr opp til lokaloppgjør mot Skjetten. Hjemmelaget tar avspark i det dommeren blåser av kampen.

Det tar ikke lang tid før vi får se hvilket lag som markerer seg som det sterkeste laget på banen. LSK 2 er offensive og skyver laget raskt oppover i angrep. Klokka har ikke tikket mange minuttene før Brenden markerer seg i boksen. Han sikter og skyter, men keeper avverger og viser kontroll over skuddet.

Like etter blåser dommeren frispark til Skjetten. Et godt skudd, men som går rett i hendene til Maric. De gulkledde får ballen raskt ut og Brenden får et nytt forsøk foran mål, men også denne gangen uten uttelling.

Skjetten merker presset og begynner å markere seg på banen, men kanskje litt for mye. Nabolaget får gult kort etter at Krogstad blir felt. Sistnevnte tar frisparket uten at det blir noen store muligheter av det heller.

Før pause er det mange av LSK-spillerne som viser seg på banen og som er sultne på scoring. Både Moses, Kristiansen, Krogstad og Brenden kommer med flere forsøk på mål, uheldigvis er det ingen av sjansene som går innenfor rammeverket.

I det 45. minutt blåser dommeren frispark til Skjetten. Det er Andreas Kastia som serverer en høy ball inn i boksen. Emil Eian er høyest på den og nikker den videre til Marius Hedebakk som skyter den rett i mål. Stillingen ender 1-0 til Skjetten etter 1. omgang.

Allerede tre minutter ut i andreomgang blir det blåst frispark til LSK 2. Kristiansen tar frisparket, men forsøket på mål avverges av et tett Skjetten-forsvar, som nikker ballen ut. Kort tid senere peker dommeren på straffemerket i boksen til Skjetten. Krogstad skyter, og treffer nederst i venstre hjørne. En lett sak for en dreven fotballspiller. LSK 2 reduserer nå til 1-1.

Skjetten svarer like etter og Jonas Kordahl øker ledelsen til 2-1. LSK 2 legger seg nå mer bakpå og har ikke lenger like god kontroll som de viste i førsteomgang. Et svakt forsvar gir spillerom for bortelaget, med en keeper som var altfor langt ute. Skjetten bruker det til sin fordel og øker resultatet til 3-1!

Klokken begynner å nærme seg kampslutt og LSK 2 jobber hardt for å redusere. Vi er på overtid og Krogstad kommer løpende mot mål. Det er 1 mot 1, og keeper kommer raskt ut av buret og avverger angrepet ved å skyte ballen ut. LSK 2 kommer med en siste sjanse, og den ender med at Edvard Åretun header inn 2-3. Dommeren blåser av kort tid senere, og kampresultatet ender 3-2 til Skjetten.

Et skuffet hjemmelag takker for kampen og går av banen.