Simen Kind Mikalsen og Chigozie Udoji mot Sarpsborg 08

Tap mot Sarpsborg 08

Lillestrøm - Sarpsborg 08 1-2

Annonse:

Det ble en blytung dag på jobben da Sarpsborg 08 gjestet Åråsen til årtes 16. mai-kamp. Selv om spillet vårt hevet seg mange hakk i andre omgang, så endte kampen med borteseier.

I første omgang var det Sarpsborg 08 som hadde ballen mest. De produserte også en kjempesjanse etter 11 minutter, da kun en oppofrende Simen Kind Mikalsen hindret scoring.

I motsatt ende hatt LSK noen kontringer, men Sarpsborg-forsvaret klarerte det meste uten at det ble farlig.

Fem minutter før slutt fikk bortelaget hull på byllen. Sarpsborg 08 skyter fra sin høyre kant. Origi redder, men må gi retur. Den er Kristoffer Zakariassen først på, og setter inn 0-1.

Bortelaget har et par muligheter til i sluttminuttene, og Frode Kippe avslutter med et skudd utenfor, men det står fortsatt 0-1 da dommeren blåser av omgangen.

I pausen bytter Arne Erlandsen ut både Tomas Malec og Bajram Ajeti. De erstattes av Chigozie Udoji og Aleksander Melgalvis. Sistnevnte tar plass som høyre back, Mats Haakenstad flyttes opp på kanten, og Erling Knudtzon tar spissplassen.

Byttet gir resultater, og LSK starter andre omgang med mer initiativ enn de viste i første. Både Krogstad, Kippe og Mathew får muligheter, og Sarpsborg 08 har mer enn nok med å forsvare seg.

Et kvarter ut i omgangen får Udo en kjempesjanse, men han header like utenfor.

Midtveis i omgangen må Aleksander Melgalvis gi seg. Han blir erstattet av Michal Skoda.

Udo får en ny mulighet, da han skyter på halvvolley. Igjen går imidlertid skuddet utenfor.

I stedet er det bortelaget som lykkes igjen. En corner stusses videre. Patrick Mortensen først på ballen, og setter inn 0-2.

Selv om LSK jager redusering i sluttminuttene, så har Sarpsborg 08 brukbar kontroll.

Da de fleste har innfunnet seg med nok en målløs kveld på Åråsen, så kommer reduseringen. Et innlegg fra Knudtzon finner Udo. Han header ned mot hjørnet, men keeper blokkerer. Ballen spretter ut i bena til Simen Kind Mikalsen, som løper inn reduseringen.

Det skjer dessverre ikke så mye mer, og kampen ender 1-2.