Marco Tagbajumi mot Rosenborg

Tap mot Rosenborg

Lillestrøm - Rosenborg 0-3

Det ble en tøff dag på jobben i møtet med Rosenborg på Åråsen. Selv om vi hadde flere gode sjanser, så var det bortelaget som var mest effektive foran mål. Da dommeren bl¨ste sluttsignalet viste måltavlen 0-3.

Marko Maric voktet målet, og fikk med det sin debut i Eliteserien.

Kampen åpnet som forventet. Bortelaget hadde ballen mest. LSK-forsvaret var kompakt, og nektet Rosenborg å komme til sjanser.

Midtveis i omgangen får bortelaget corner. Ballen ender hos Nicklas Bendtner på bakre stolpe. Han klinker til fra 7 meter. Selv om Marko Maric får en håd på ballen, så makter han ikke å stoppe skuddet. Gjestene leder 0-1.

To minutter etter scoringen er det vi som får en kjempemulighet. Erling Knudtzon fosser mot RBK-målet. Slår til Udo, som kan skyte helt upresset. Han treffer imidlertid dårlig, og ballen går utenfor.

Vi fortsetter å produsere halvsjanser, men mangler nøyaktighet i de avgjørende øyeblikkene.

I stedet er det gjestene som er effektive. Pål André Helland slår det som først ser ut som et innlegg. Men ballen skrur i stedet kraftig, og går opp i det nærmeste krysset. Marko Maric er sjanseløs, og gjestene leder 0-2.

Med scoringen tan Rosenborg tilbake initiativet i kampen, og kontrollerer inn til pause med ledelse 0-2.

I pausen gjør vi to bytter: Marco Tagnajumi kommer inn for Udo, og Fredrik Krogstad erstatter en småsyk Simen Kind Mikalsen.

Etter pausen går Erling Knudtzon rett i angrep. Han løper fra RBK-forsvaret, men får ikke avsluttet. Legger i stedet igjen til Fredrik Krogstad, som banker ballen over mål.

Ti minutter senere får Fredrik muligheten igjen. Marco Tagbajumi kommer til dødlinjen og slår inn foran mål. Krogstad kan avslutte fra én meter, men blir blokkert.

Rosenborg har også flere sjanser, men Marko Maric varter opp med gode redninger.

Midtveis i omgangen setter Adegbenro fart inn i LSK-feltet. Han blir fulgt av Mats Haakenstad og Marius Amundsen. Amundsen setter inn en takling akkurat litt for sent, og feller spissen. Dommeren peker på straffemerket.

Nicklas Bendtner setter straffen sikkert i mål. Det står 0-3 på Åråsen.

Ti minutter før slutt blir Erling Knudtzon erstattet av Moses. Han går rett i angrep, og finner nesten Tagbajumi med et innlegg. Igjen så blir det bare nesten.

Moses får en ny mulighet like etterpå, men volleyskuddet går over.

Når dommeren blåser sluttsignalet, står det fortsatt 0-3 på Åråsen. Gjestene tar med seg alle poengene.

Det var 7.868  tilskuere på Åråsen. Takk til alle som tok turen.