Erling Knudtzon mot Brann

Tap mot Brann

Lillestrøm - Brann 0-2

Til tross for en bra første omgang av oss, så ble Brann for sterke og tok med seg alle poengene hjem til Bergen.

Kampen startet i et mønster vi har sett før: Brann hadde en del ball, men LSK skapte sjansene. Først ute var Erling Knudtzon, som drar seg inn i banen og skyter. Dessverre går skuddet utenfor.

Litt senere er det Udoji som får muligheten, men vinkelen blir for spiss og avslutningen går over.

Rett etter så Malec kampens hittil største sjanse. Udo spiller frem Knudtzon. Han drar av en spiller og slår inn i feltet. Der kommer Malec og header mot mål. Dessverre er headingen ikke hard nok, og Brann-keeperen får slått til corner.

Da dommeren blåser av første omgang står det 0-0.

I andre omgang forandrer kampen karakter. Etter en jevn åpning kommer Børven i bakrom. Han stusser ballen videre til Daniel Braaten, som setter inn 0-1.

Etter scoringen er det gjestene som tar over føringen i kampen, og bare 7 minutter senere er det klart for 2-0. Denne gangen er Daniel Braaten servitør. Han slår en ball inn fra høyre, som Rolantsson hælflikker inn forbi Origi. Brann leder 0-2.

Etter scoringen gjør LSK sitt flrste bytte: Bajram Ajeti kommer inn for Udo.

Etter 65 minutter får Simen Rafn en godt mulighet. Han får en retur og skyter. Brann-keeperen er på vei i feil retning, men klarer å redde med det ene benet.

Minuttet senere er det Knudtzon sin tur. Han får en pasning fra Ajeti, tråkler seg gjennom Brann-forsvaret og kommer alene med keeper. Den duellen vinner Brann-keeperen, og det står fortsatt 0-2.

LSK holder trykket i noen minutter, men etterhvert er det Brann som tar over. De produserer flere gode sjanser, men får ikke flere mål.

Da dommeren blåser av kampen står det fortsatt 0-2, og alle poengeneblir med Brann hjem til Bergen.

Takk til de 5.777 som kom på Åråsen i dag.