Tomas Malec mot Odd

Tap i treningskampen mot Odd

Lillestrøm - Odd 1-3

Det ble årets første tap, da vi møtte Odd til treningskamp i LSK-hallen i dag.

Bortelaget tok initiativet fra start, og presset oss bakover. Selv om laget jobbet hardt, og ofret seg for hverandre, så var det Odd som hadde ballen og skapte sjansene.

Allerede etter 8 minutter fikk gjerstene hull på byllen, da Jone Samuelsen fikk skyte fra kort hold. Arnold Origi slo ballen i tverrliggeren, men linjedommeren mente at den spratt ned innenfor målstreken.

Utover i omgangen kom LSK mer med, og la press på Odd. Det manglet imidlertid det siste lille på avslutningene. Erling Knudtzon var nærmest scoring, da han fikk skyte fra 16 meter, men skuddet gikk like utenfor.

Odd ledet fortsatt da lagene gikk til pause.

I andre omgang var det LSK som tok initiativet fra start, og skapte flere sjanser. Fredrik Krogstad hadde et skudd som gikk utenfor, og Mats Haakenstad hadde flere fine raid på ventre side.

Odd skapte også noen sjanser, blant annet en heading som gikk over Origi og traff tverrliggeren.

Det var gjestene som skulle lykkes først i andre omgang. Tidligere LSK-spiller Olivier Occean, som ble bytte inn i pausen, lurte seg bak LSK-forsvaret og fikk skyte fra kort hold. Ballen gikk via begge stolpene og inn. Gjestene ledet 2-0.

Like etter var samme mann alene med Arnold Origi, men denne gangen reddet Origi.

Nå var det LSKs tur til å angripe, og da Odd-keeperen var uheldig på et innlegg, kunne Tomas Malec enkelt dytte inn reduseringen. Med 1-2 var det fortsatt håp om et godt resultat i LSK-hallen.

Etter reduseringen hadde begge lag sine sjanser. Bortelaget hadde de største, men en god Arnold Origi og en samarbeidsvillig tverrligger sørget for at 1-2 holdt seg nesten hele omgangen.

Fire minutter før slutt punkterte innbytter Pape Pate Diouf kampen, da han satt inn 1-3 etter en corner.

Kampen endte 1-3, og vi fikk dermed vårt første tap i år.