Snøkaos og tap i Bodø

(Bodø/Glimt - Lillestrøm 3-1) Snøkaos på Aspmyra gjorde at kampen ble utsatt i over en halvtime. LSK kjempet seg inn i matchen etter en svak første omgang, men to dødballscoringer de siste ti minuttene sørget for at poengene ble igjen i Bodø.

Etter at banen omsider var ryddet for snø, var det Bodø/Glimt som tok tak i kampen. Kristian Fardal Opseth ga hjemmelaget ledelsen etter 22 minutter. Nordlendingene var best i første omgang, selv om LSK fikk annullert et tvilsomt mål mot slutten av omgangen. Thomas Lehne Olsen satte ballen i mål, men dommeren så ut til å blåse frispark mot Frode Kippe på situasjonen i forkant.

I andre omgang var det et helt annet LSK som kom på banen. Og allerede etter ett minutt utlignet Thomas Lehne Olsen etter en corner.

Etter 1-1-scoringen var det gjestene som festet grepet om kampen. Thomas Lehne Olsen var nær ved å sende LSK i ledelsen midtveis i omgangen, men skuddet gikk like utenfor. Arne Erlandsens lag så ut til å ha god kontroll på kampen, og det var flere tilløp til nesten-sjanser som kunne ha endt med en ny scoring.

I stedet var det Bodø/Glimt som avgjorde kampen de siste ti minuttene. Etter 81 minutter headet Brede Moe inn 2-1. Og etter 87 minutter nikket Kristian Fardal Opseth inn 3-1.

- Det var knalltøft. Vi hang ikke sammen slik vi ønsker. Spesielt i første omgang var vi langt under pari. Vi hadde håpet å få med oss noe herfra, sier Frode Kippe til Eurosport.

- En skuffende prestasjon. Vi er passive og tafatte. Litt bedre i andre omgang. Men vi slipper inn to mål på dødball, og det føles unødvendig. Bodø/Glimt vinner fortjent, sier trener Arne Erlandsen til samme kanal.