Simon Mesfin ansatt som ny sportssjef i LSK

Simon Mesfin blir fra 1. juli sportssjef i LSK. Han overtar etter Torgeir Bjarmann som tidligere i år sa opp sin stilling i LSK.

Annonse:

Simon Mesfin vil ha ansvar for sportslig avdeling som inkluderer a-laget, støtteapparatet og utviklingsavdelingen.

– Simon har lang fartstid her i LSK og har tillit i hele organisasjonen. Han kommer til å videreutvikle den plattformen Torgeir har bygd opp. Spillerlogistikk og utvikling av spillere blir minst like viktig som før, sier daglig leder Robert Lauritsen.

LSKs sportssjef har et omfattende personalansvar, budsjettansvar for en stor andel av klubbens årsbudsjett og ikke minst spillerlogistikken.

Mesfin blir presentert som sportsjef idag og overtar ansvaret formelt fra lørdag.

- Simon er godt kjent i organisasjonen og har god kontakt med alle målgrupper LSK henvender seg til. Han er god til å kommunisere, både internt i klubben, og med mediene og er en type som motiverer til å trekke i samme retning. Det er egenskaper vi kan ha god nytte av når vi skal videreutvikle klubben, sier Lauritsen.

Simon Mesin har tidligere jobbet tett med Torgeir i siden januar 2011, og nå den siste tiden som Sport- og klubbadministrator i LSK

- Jeg er veldig glad for å ha fått denne utfordringen. Det er for tidlig å ha noen programerklæring. Jeg skal bruke litt tid sammen med resten av støtteapparatet for å sette retningen, sier Simon Mesfin.

Annonse fra Eliteserien: