Seier mot Tromsø

Lillestrøm - Tromsø 2-0

Det ble seier 2-0 i dagen treningskamp mot Tromsø på La Manga.

Den første omgangen i vinden på den spanske sørøstkysten var målløs. Begge lagene hadde muligheter, ogLSK produserte flere gode sjanser.

I andre omgang var det de gule og svarte som styrte kampen. Flere av spillerne hadde gode sjanser, blant annet Erik Brenden og Ifeanyi Mathew.

17 minutter inn i omgangen var det innbytter Bajram Ajeti som fikk hull på byllen. Sekunder etter at han kom inn vant Simen Kind Mikalsen en duell med Tromsø-keeperen. Ballen havnet hos Bjaram, som enkelt satt inn ledermålet.

Etter scoringen var Tromsø noe mer med, men LSK hadde god kontroll. Petter Mathias Olsen var en av de som var nær scoring, da et innlegg gikk via tverrliggeren og ut.

Like før slutt kom den samme Olsen nedover langs venstrekanten på en kontring. Innlegget gikk forbi målet, men der kom Erling Knudtzon og slo den tilbake mot mål. Han fant Tomas Malec, som fatsatte sluttresultatet til 2-0.