Bajram Ajeti mot Kongsvinger

Seier mot Kongsvinger

Lillestrøm - Kongsvinger 2-1

Det ble seier også i årets andre treningskamp. Cupfinalist Kongsvinger var godt med i kampen, men skapte lite i LSK-hallen.

Kampen åpnet relativt jevnt, men det var LSK som skapte sjansene. Erling Knudtzon forsøkte å spille gjennom Bajram Ajeti, men Kongsvinger-keeperen reddet.

Midtveis i omgangen fikk Aleksander Melgalvis ballen på høyre kant. Han dro seg inn langs 16-meteren og ble felt. LSK fikk frispark i god posisjon. Fredrik Krogstad viste hvorfor han er lagets frisparkskytter, da han sendte ballen i en vakker bue over muren og i mål. Det stod 1-0.

LSK fortsatte å presse, og noen minutter senere kom Nikolas Walstad ned til dødlinjen. Han slo inn i feltet, og fant Bajram Ajeti. Han dro av en mann, og satt inn 2-0. Dette var den nysignerte spissens første scoring i LSK-drakt.

Resten av omgangen var jevn, og da dommeren blåste for pause stod det fortsatt 2-0.

Etter pause gikk LSK rett i angrep. Erling Knudtzon, Ifeanyi Mathew og Aleksander Melgalvis hadde alle god skuddforsøk, men det som gikk innenfor stengene ble stoppet av Kongsvinger-keeperen.

Nærmest var Tomas MAlec, da han headet en corner på innsiden av stangen. Ballen spratt imidlertid ut igjen, og det stod fremdeles 2-0.

I stedet var det Kongsvinger som fikk en mulighet. En kontring endte med at Aleksander Melgalvis felte en Kongsvinger-spiller innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Adem Güven gjorde ingen feil, og satt inn reduseringen.

Resten av kampen jevnet spillet seg ut. Kongsvinger fikk ha ballen en del, men skapte lite. Da sommeren blåste av kampen stod det fortsatt 2-1, og årets andre seier var et faktum.