Scandic Lillestrøm legger årsfesten til LSK - VIF

Årsfesten på Scandic Lillestrøm blir av det spesielle slaget: Ida Marie Berglund og Jannicke Holmgreen Lorentzen tar med seg de ansatte på Lillestrøm - Vålerenga.

Annonse:

- Vi har valgt å legge årsfesten til selveste Åråsen. Så vi tar med oss hele teamet på 50-60 stykker opp for å heie på Lillestrøm. Det blir en annerledes sommerfest, men den kommer til å bli veldig bra, sier hotellsjef Jannicke Holmgreen Lorentzen.

- Det betyr mye å slå Vålerenga. Vi var på bortekampen i vår, og det resultatet der gidder vi ikke en gang til, så her skal vi gjøre alt vi kan for å heie Lillestrøm fram til seier, sier salgs- og konferanseleder Ida Marie Berglund.

Les også: 6742 billetter solgt til Lillestrøm - Vålerenga

De ansatte vil innta Martins sammen med Kanari-Fansen timene før kampen - som har avspark klokka 20.00. Fuglatoget går opp mot Åråsen klokka 18.40, men før den tid vil det være mye morsomt som skjer på og utenfor Martins. Deriblant Fanzone fra klokka 16.00, musikk fra «Fugla Allstars», quiz og mye annet.

- En del av de ansatte kan ikke LSK-sangene på rams, så vi satser på at vi blir godt oppdratt i løpet av et par timer på Martins før kampen, sier Ida Marie Berglund med et smil.

Her kan du kjøpe billetter til Norges råeste derby søndag 2. september!

Samtidig oppfordrer de også andre lokale bedrifter til å være med på publikumsløftet vi ønsker å skape til denne kampen. Målet er 10 000 tilskuere på Åråsen - for første gang siden 16. mai 2014.

- Hvis vi alle bidrar litt, så får vi fylt stadion. Og det vil igjen føre til at stemningen blir helt knall, sier Jannicke Holmgreen Lorentzen.

Ønsker du å ta med din bedrift, dine kolleger eller dine venner på Lillestrøm - Vålerenga søndag 2. september? Send en mail til [email protected]

Her kan du se video-intervju med lederduoen på Scandic Lillestrøm:

Videoen er ikke tilgjengelig.

Annonse fra Eliteserien: