Simen Rafn mot Kristiansund

Poengdeling i Kristiansund

Kristiansun - Lillestrøm 1-1

Selv om vi kontrollerte mye av kampen og skapte mest, så endte kampen mot Kristiansund 1-1.

Tidlig i første omgang hadde både Michal Skoda og Ifeanyi Mathew gode muligheter, men det var Fredrik Krogstad som hadde den største. Han får ballen rett innenfor 16-meteren, og klinker til på halv volley. Kristiansund-keeperen må ut i full strekk for å redde.

Utover i omgangen er det mye kjemping, men få sjanser.

Fire minutter før pause får Simen Rafn en kjempesjanse. Han får ballen på venstre kant, og skrur den mot det lengsta hjørnet. Ballen treffer tverrliggeren og går ut.

Da dommeren blåste av første omgang var det fotsatt målløst i solen på Kristiansund Stadion.

I andre omgang kommer Simen Rafn til en ny kjempesjanse, da han spilles igjennom. Alene med keeper får han imidlertid ballen litt for langt foran seg. Keeper får en hånd på ballen og slår til corner.

Det er hjemmelaget som lykkes først. Etter et angrep på venstresiden går ballen gjennom hele feltet. På motsatt side kommer Jonas Rønningen og banker inn 1-0 i det lengte hjørnet.

Etter scoringen jager LSK utlikning, men sliter med å etablere seg på Kristiansunds halvdel.

Da viser Simen Rafn hvorfor han fortjener tittelen "banens beste" i kampen. Han stjeler ballen fra en Kristiansund-forsvarer og fosser mot mål. Han forsøker å pirke ballen til Udoji, som er på vei inn i feltet, men ballen kommer i retur. Denne gangen avslutter Simen selv, og banker inn utlikningsmålet. Det står 1-1 på Kristiansund Stadion.

LSK fortsetter å presse, og vil gjerne ha med alle tre poengene hjem. Det blir imidlertid med forsøkene.

Det siste som skjer før dommeren blåser av kampen, er at en overivrig Bonke Innocent går tøft inn i en takling. Han belønnes med direkte rødt kort, og må nok forvente en karantene.

Dommeren blåser av kampen. Det ender 1-1.