Optimistisk Erlandsen foran «cupfinalereprisen»

Etter tre kamper mot lag fra OBOS-ligaen venter en ordentlig test for Lillestrøm lørdag klokka 14.00 i LSK-Hallen: Fjorårets bronsevinner og tapende cupfinalist Sarpsborg.

Treningskampen blir dermed en «cupfinalereprise», nøyaktig to måneder etter finalen på Ullevaal Stadion. Som Lillestrøm vant 3-2.

Annonse:

- Det blir en artig prøvelse for oss. Vi møter et av de beste lagene i Norge. Vi hadde gode og tøffe kamper mot Sarpsborg i fjor. De ønsker helt sikkert revansje etter cupfinalen, sier Arne Erlandsen.

Så langt i oppkjøringen har det blitt to komfortable seire mot Strømmen og Sogndal, og uavgjort mot Florø.

- Vi har lagt det opp slik at vi får bedre motstand for hver kamp. Etter Sarpsborg venter Molde og Rosenborg. I enkeltkamper er jeg overbevist om at vi kan matche de beste lagene i Norge. Nøkkelen er at vi må være stabile, sier LSK-treneren.

Han er godt fornøyd med hvordan laget har utviklet seg. 

- Jeg synes vi hadde mange gode kamper i fjor også, men vi manglet litt på effektiviteten. Det som blir viktig er å forbedre kvaliteten vår foran begge målene. Hvis vi klarer det, så tror jeg vi vil ende høyere på tabellen i år, sier Erlandsen.

Alle som har kjøpt sesongkort og alle som er under 18 år kommer gratis inn på treningskampen mot Sarpsborg 08. Kanari-Fansen stiller med et eget sangfelt på tribunen i LSK-Hallen, og dermed er det duket for ekstra god stemning på lørdag.

Annonse fra Eliteserien: