Kjøp sesongkort for jubileumsåret 2017 nå !

Nå kan du kjøpe sesongkort til jubileumssesongen på Åråsen 2017.

Hele 43. sesonger på rad har det nå blitt i den øverste divisjonen for LSK og i tillegg er det 100 års jubileum i 2017. Historien er viktig å ha med seg, men vi vil også ha deg med inn i fremtiden!
Så kjøp sesongkort for 2017 nå og sikre deg din plass på Åråsen i det store jubileumsåret ! Gjenkjøp av dine faste plasser fra 2016 kan gjøres helt frem til 1. februar 2017. Har du hatt kort i 2016 og ønsker å fornye så ligger kortet ditt klart på din konto hos Ticketmaster - så da er det bare å logge seg inn og fornye plassene dine der !

Superpriser til de som synger mest......

Full fest på feltet !
Full fest på feltet !

Vi ønsker fortsatt å gi alle våre stående og syngende supportere en meget god pris på sine sesongkort i 2017. Det er viktig for klubben at så mange som mulig ønsker å bidra til den sterke og genuine stemningen Kanarifansen skaper på Åråsen. Vårt mål vil alltid være å fylle det stående feltet på Åråsen med syngende og helhjerta supportere. Spillere, trenere, ja hele stadion ønsker seg en "massiv vegg" av Kanarifans som setter standarden for god stemning. Denne energien vil prege hele opplevelsen av å være på Åråsen. Vi tilbyr nå en plass på feltet gjennom hele 2017 sesongen for kun kr 1992,- for voksen, 1250,- for Ungdom/ Studenter /Honnør og kun kr 1000,- for Barn. 

Billig for familier på både langside og kortside!

Hele familien skal med ....
Hele familien skal med ....

Vi har som mål å gi Norges beste tilbud til familier som ønsker sesongkort og det har vi klart !
Vi forsetter med vårt fleksible familietilbud på både familietribunen og noen felter på langsidene. Det første sesongkortet koster kr 2300,-  og alle andre i familien kun betaler kr 500,- for påfølgende kort uansett antall. En bedre julegave til en "LSK-familie" skal man lete lenge etter

Nytt av året : Utsett eller del opp betalingen...

 Når du handler på Internett kan du benytte bankkort og kredittkort, eller velge blant betalingløsningene fra Klarna. Mot slutten av kjøps prosessen på Ticketmaster kan du gjennom Klarna velge faktura, utsatt betaling, fast månedlig betaling eller valgfri betaling.

Priser og bestilling 

 

 

Annonse fra Eliteserien: