Ny seier for LSK 2: - Topp 4 er målet

(Vestfossen - Lillestrøm 2 1-3) Raphael Ayagwa (20) viste gode takter da LSK 2 tok en ny solid seier i 3. divisjon mandag kveld.

Annonse:

Med de tre poengene klatret rekruttlaget opp til fjerdeplass i Norsk Tipping-ligaen, avdeling 2. Trener Kai Holt er godt fornøyd med utviklingen laget har hatt denne sesongen.

Her kan du kjøpe billetter til Lillestrøm - Tromsø på mandag!

- Vi luktet litt på det i vårsesongen, men noen dumme smeller gjør at vi ikke er med helt der oppe. Topp 4 er målet, og jeg synes vi har gjort en kanonsesong hvis vi klarer det. Vi har et veldig ungt lag der vi i snitt har brukt syv-åtte juniorspillere i kampene, sier Holt.

Les også: Lennartsson: - Vi må stå sammen

Vestfossen tok ledelsen i mandagens bortekamp i Buskerud, men etter hvert tok LSK 2 over - og vant greit etter scoringer av Gary Martin, Kristoffer Ødemarksbakken og Apipon Tongnoy.

- I første omgang var ballen mer i lufta enn på bakken med mye dødballer og dueller. Vestfossen, som er et fysisk lag, profiterte på det. Så fikk vi vinden med oss etter pause. Vi spilte ballen langs bakken, og da hang ikke Vestfossen med. Det var klasseforskjell i andre omgang. Hele laget sto opp da. Gary Martin våknet ordentlig og var fryktelig god i andre omgang. Og Raphael Ayagwa viste nok en gang fremgang. Han blir bedre og bedre for hver gang. Sheriff Sinyan spilte én omgang, og har kommet fint tilbake etter sin langvarige skade, sier Kai Holt.

Opprykkskampen ser ut til å stå mellom Eidsvold Turn og Kvik Halden. Romerikingene har et forsprang på to poeng til østfoldingene med seks serierunder igjen. Lillestrøm 2 er 11 poeng bak Eidsvold Turn.

- På vegne av romeriksfotballen håper jeg at Eidsvold Turn rykker opp. De har alt i egne hender. Men de skal møte oss i tredje siste runde i LSK-Hallen, påpeker Kai Holt.

Les også: Melgalvis skal bli pappa, men hva skal barnet hete?

Annonse fra Eliteserien: