NFF sjekket Åråsen-matta: - Imponert

- Banen ser veldig fin ut, sier Simen Kind Mikalsen - som kunne smile til Romerikes Blads Morten Svesengen på Åråsen. Norges Fotballforbund er helt enig med LSK-spilleren.

Norges Fotballforbunds Nils Fisketjønn og Dag Vestlund tok torsdag turen til Åråsen for å sjekke forholdene foran årets første hjemmekamp i Eliteserien. Og begge kunne fornøyd konstatere at alt tilsier at lørdagens møte med Sarpsborg 08 kan spilles som planlagt.

Annonse:

- Jeg er imponert over innsatsen klubben har lagt ned. Jeg hadde ikke forventet at banen var så grønn. Slik det ser ut i dag er det ingen grunn til å tro at kampen ikke går. Vi er litt bekymret over de mange minusgradene som er meldt natt til lørdag, men vi både tror og håper at kampen kan gjennomføres, sier Nils Fisketjønn, direktør for konkurranseavdelingen i NFF.

Værmeldingen fra yr.no viser strålende solskinn og noen få minusgrader lørdag klokka 15.30. Noe som i praksis betyr varmegrader når sola skinner på den grønne Åråsen-matta.

- Her blir det kamp. Vi gleder oss til årets første hjemmekamp, og håper så mange som mulig tar turen til Åråsen, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

Arrangementsjefen kastet klærne - se tirsdagens live-sending fra Åråsen her!

Annonse fra Eliteserien: