Mathew og LSK-spillerne på Kløfta-besøk

Ifeanyi Mathew (21) og de andre LSK-spillerne fikk mange nye venner da de på onsdag trente 112 unge fotballspillere på Kløfta.

Annonse:

På programmet sto en økt med Lillestrøm-spillerne, etterfulgt av et trenerforum der representanter fra utviklingsavdelingen i LSK delte sine erfaringer med trenere i Kløfta.

- Folk var veldig fornøyd. Det kom mange gode innspill og ideer, og for de unge spillerne var det stort å få se gutta de til vanlig ser på stadion og tv. 112 spillere fra 7 til 12 år deltok på treningen med LSK-spillerne, sier Kløftas sportslige leder Bjørn Terje Mellesdal.

Les også: Raphael Ayagwa klar for Lillestrøm

Som en del av klubbesøket er også Kløfta invitert til søndagens kamp mot Haugesund på Åråsen.

- Vi blir nok i hvert fall 250 stykker fra Kløfta på den kampen, deriblant 12 ballhentere og 12 maskoter. En breddeklubb som Kløfta setter stor pris på dette initiativet fra LSK. Det har ikke alltid vært sånn at man har hatt den beste kontakten. Men det Lillestrøm har satt i gang med klubbesøk nå, og også med trenerforum i etterkant, er veldig godt for samarbeidsklimaet, sier Mellesdal.

Her kan du kjøpe billetter til Lillestrøm - Haugesund på søndag!

- Det er veldig hyggelig å kunne besøke lokale lag og møte unge fotballspillere. Vi spilte jo cupkamp her også tidligere i år, og da var det veldig mye folk her. Det ser ut som det gror godt på Kløfta, sier Kristoffer Ødemarksbakken, som trivdes godt i trenerrollen onsdag kveld.

Se video fra LSKs besøk på Kløfta her:


Annonse fra Eliteserien: