Mads Hedenstad Christiansen skrev proffkontrakt

Han kom til Lillestrøm fra Fet som 13-åring. I dag skrev Mads Hedenstad Christiansen (17) under på sin første proffkontrakt med LSK.

Annonse:

Avtalen strekker seg ut 2021-sesongen, og vil gi keepertalentet godt med tid og forutsigbarhet til å kunne utvikle seg maksimalt de neste årene.

- Det er veldig spennende å få skrevet under på den første proffkontrakten. Det er en liten drøm å kunne gjøre det med klubben du har fulgt siden du var liten, sier Mads Hedenstad Christiansen, som fyller 18 år i oktober.

- Vi er veldig glade for at vi har tegnet en lengre proffkontrakt med Mads. Fet gjorde en strålende jobb med ham før han kom hit, og de siste årene har han utviklet seg veldig bra. Han har vært med A-laget en god stund allerede, og har jo også vært på benken i flere kamper, sier sportssjef Simon Mesfin.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Haugesund på søndag!

Mesfin er full av lovord om G18-landslagskeeperen.

- Vi ønsker å stå i utviklingsløpet over lengre tid både med Mads og ett år eldre Emil Gundelach Ødegaard. Emil har vært på utlån til Grorud i år, og har tatt store steg i PostNord-ligaen. Det kan også bli aktuelt for Mads å bli leid ut i fremtiden, men nå skal han først og fremst utvikle seg her i LSK den nærmeste tiden. Drømmescenarioet er selvfølgelig at Emil Gundelach Ødegaard fra Skjetten og Mads Hedenstad Christiansen fra Fetsund er keerperduoen i LSK om noen år, sier sportssjefen.

- Det første langsiktige målet er å bli førstekeeper i Lillestrøm. Jeg satser stort på keeperkarrieren. Og det aller største målet er selvsagt å spille i en av de fem største ligaene, sier Mads Hedenstad Christiansen.

Les også: Mathew og LSK-spillerne på Kløfta-besøk

Annonse fra Eliteserien: