LSK møter Strømmen: Olsen skryter av samarbeidet

Foran fredagens treningskamp mener Espen Olsen (38) at samarbeidet mellom Lillestrøm og Strømmen aldri har vært bedre.

Annonse:

Klokka 14.00 blir det naboduell i LSK-Hallen. Og ifølge Strømmen-treneren er det to gode naboer som møtes i årets andre treningskamp for begge lagene.

- Samarbeidet mellom Strømmen og Lillestrøm er bedre enn noen gang. Begge parter nyter godt av den gode relasjonen, og det håper jeg at vi kan gjøre i fremtiden også. I fjor sendte vi Aleksander Melgalvis til Lillestrøm, og han ble på kort tid en profil. I år håper og tror jeg at Petter Mathias Olsen (på lån fra LSK) blir en viktig brikke for oss i OBOS-ligaen. Spillerutvekslingen kommer forhåpentligvis til å fortsette. Dessuten er vi glade for å få trene i LSK-Hallen, sier Olsen.

Han sliter med skader på noen nøkkelspillere foran fredagens treningskamp, men regner uansett med å stille et slagkraftig mannskap.

- Det er selvfølgelig gøy for oss å få lov til å møte Lillestrøm. På grunn av en del skader er vi litt tynne, men vi tror vi skal få på plass en ålreit startoppstilling. Lillestrøm er vel bedre nå enn på samme tid i fjor. Og da tapte vi 5-0. Det er morsomt for oss å få matchet oss mot norgesmesterne.

- Hva tror du om årets LSK-utgave?

- Jeg tror de kommer høyere enn i fjor. Selv om man har vunnet cupfinalen, så tror jeg ikke folk skal forvente at Lillestrøm plutselig blir et topplag. Men klubben er på rett vei, svarer Olsen.

Han var fornøyd med laget sitt i årets første treningskamp mot Vålerenga - selv om Oslo-klubben vant 3-0.

- Vi var veldig gode i 70 minutter. Så byttet vi litt på laget, og Vålerenga scoret tre raske mål. Men vi har et spennende utgangspunkt i år - selv om vi ikke har så mye penger som de fleste andre i OBOS-ligaen. Vi har styrket det sportslige apparatet. Kasey Wehrman er med som assistent på 100 prosent, og Peder Lindsetmo er blitt med som fysisk trener og fysioterapeut på fulltid. Vidar Bekkevold er kommet inn som keepertrener. Nå jobber vi med å få et lag som blir like godt som i fjor, sier Espen Olsen.

Har du ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Annonse fra Eliteserien: