LSK-auksjonen: Hard kamp om Kippes cupfinaledrakt - bud på 10 800 kroner

LSK-auksjonen er i full gang. Hardest kamp er det om drakta Frode Kippe spilte med i første omgang under cupfinalen mot Sarpsborg.

Kapteinen, som headet inn 3-1-målet, kunne løfte pokalen igjen - ti år etter at han gjorde det for første gang på nasjonalarenaen. En fantastisk dag ble kronet på best mulig måte for alle som er glade i Lillestrøm Sportsklubb.

Drakta Kippe brukte i første omgang er et av flere spennende produkter som nå er til salgs. Fem personer har ønsket å kjøpe veteranens drakt, og i øyeblikket har «Steinen» tilslaget med sitt bud på 10 800 kroner.

Følg LSK-auksjonen og legg inn bud her!

Også cupfinaledraktene til Simen Kind Mikalsen, Mats Haakenstad, Erling Knudtzon, Simen Rafn og Marius Amundsen går under hammeren i auksjonen som er åpen til klokka 21.00 torsdag 14. desember. Også Aleksander Melgalvis' hvite skjorte fra cupfinalefesten er til salgs. Foreløpig er høyeste bud på skjorta - som ble kastet på scenen på Norges Varemesse - på 500 kroner...

I den høyere prisklassen er det også mulig å gjøre noen kupp: En Peugeot 108 fra Bertel O. Steen, til en verdi av 160 000 kroner, kan i øyeblikket bli din for 130 000 kroner. Av andre produkter til salgs kan vi også nevne et Norema kjøkken fra Power (verdi 50 000 kroner), en natt for to personer i Scandic Lillestrøms mestersuite (verdi 2590 kroner) og ti brett med Coca Cola glassflasker (verdi 3865 kroner). I tillegg til en rekke fotballdrakter og diverse gavekort.

Her er det mulig å gjøre noen kupp i julestria!

Annonse fra Eliteserien: