Lehne Olsen etter vakkert brassespark: - Min største fiende er meg selv

Thomas Lehne Olsen innledet Eliteserien som LSK-spiller med to scoringer og tre annullerte mål. Så har det stoppet litt opp. Tirsdag var spissen i fyr og flamme på trening.

Annonse:

En rekke fine avslutninger ble toppet med et høytflyvende brassespark som gjorde at Marko Maric ga Moelven-gutten en stor klem etter trening.

VGTV filmet brassesparket - se det her!

- Jeg sto vel nesten inne i mål da jeg scoret, men det var morsomt, det, sier Thomas Lehne Olsen etter den siste treninga før onsdagens cupkamp mot KFUM.

Men de siste ukene har spissen vært irritert på egne vegne for at han ikke har lyktes bedre i LSK-drakta. Lagkameratene beskriver Olsen som i overkant selvkritisk i perioder.

- Det er vel som du sier: Min største fiende er meg selv. Men jeg får prøve å prate litt positivitet i hodet mitt selv, så håper jeg det løsner snart, sier 26-åringen.

Se vår Facebook Live med Thomas Lehne Olsen etter tirsdagens trening!

Han jobber knallhardt for å komme inn i flytsonen igjen. Og målt ut fra tirsdagens trening, er han utvilsomt på gang igjen.

- Jeg må bare øve hver dag. Jobbe med de tingene jeg skal. Så er jeg helt sikker på at det løsner. Jeg føler meg fin nå, sier Thomas Lehne Olsen, som ikke føler presset fra omgivelsene tynge.

- Folk har forventninger til meg, det vet jeg. Men jeg har høye forventninger til meg selv også. Og hvis det ikke går som jeg vil, så blir jeg litt skuffet. Og sånn har det vært litt i starten her nå. Men det er bare å jobbe på. Du blir i hvert fall ikke bedre av å grave deg ned. Jeg ser fram mot en ny kamp. Vi prøver på nytt.

De neste åtte dagene venter tre bortekamper for LSK: Onsdag i cupen mot KFUM, så Tromsø på søndag og Rosenborg på Lerkendal 16. mai.

- Det blir en tøff kamp mot KFUM - som er et bra 2. divisjonslag. Banen på Ekeberg er hard, de er gode hjemme, og er et spillende og godt lag. Det blir morsomt å møte flere kjentfolk som jeg spilte med i HamKam.

Her er billettinfo til bortekampene mot KFUM og Rosenborg!

Annonse fra Eliteserien: