Kippe hyllet i Liverpools kampprogram: - Englands Lillestrøm

Frode Kippe (40) fikk bare to ligacupkamper for Liverpool, men er ikke glemt i den engelske storklubben.

I kampprogrammet til oppgjøret mot West Bromwich i FA-cupen sist lørdag, var én side viet til LSK-kapteinen - og suksessen han gjorde i den norske cupfinalen i desember.

Annonse:

«Den tidligere Reds-forsvareren vant over sykdom og hodeskade, og scoret cupfinalens vinnermål», står det å lese i Liverpool-programmet.

Videre er det sakset fra intervjuet Kippe gjorde med lsk.no i romjulen, der han fortalte at formen var krise dagen før møtet med Sarpsborg på Ullevaal Stadion.

«Det å score vinnermålet med bandasjert hode viser at romantiske avslutninger ikke bare skjer i FA-cupen», lyder det i kampprogrammet.

- Det er stas, det. Det viser jo at selv den norske cupen blir lagt merke til, og hvilken bragd Lillestrøm har gjort. Moro, sier Frode Kippe om omtalen i gamleklubbens program.

Det gikk ikke like bra for Jürgen Klopps lag i FA-cupen som det gjorde med Arne Erlandsens gutter i den norske cupen. West Bromwich vant 3-2 på Anfield.

- Liverpool får heller håpe på en topp fire-plass i Premier League, og Champions League-deltagelse neste sesong, sier LSK-kapteinen.

- Hvilket forhold har du til Liverpool i dag?

- Jeg har vel ikke et veldig nært forhold. Jeg har vært der noen ganger etter at jeg dro hjem fra England, men jeg skulle gjerne ha vært der mer. En fantastisk by og et fantastisk lag med fantastiske supportere. Det er litt Englands Lillestrøm. Passion og sjel, sier Kippe.

Følg LSK i jakten på nye trofeer - kjøp sesongkort her!

Annonse fra Eliteserien: