I kveld smeller det igjen - her er Kippes oppfordring

Det gikk hardt for seg da Frode Kippe og Lillestrøm møtte Azar Karadas og Brann sist. Med god hjelp fra publikum på Åråsen tror LSK-kapteinen på seier på alle fronter onsdag.

Annonse:

De to veteranene med godt over middels fysikk fikk begge gult kort for brytekampen på Åråsen i seriekampen mandag 21. mai. Klokka 20.00 i kveld smeller det igjen ute på den brennhette og solfylte matta.

Kippe synes det var fair at det ikke ble utdelt noe rødt kort i forbindelse med tungvektsduellen med Karadas.

- Det er noe av sjarmen med fotball at det skal være litt tett og tøft. Sånn er det ikke minst internasjonalt. Jeg tror norske fotballspillere har godt av å bryne seg litt på fysikk. Det trengs hvis du skal nå helt opp. Men så skal man selvfølgelig holde det innenfor mest mulig ordnede former, sier Kippe.

Her kan du kjøpe billett til onsdagens cupkamp mot Brann på Åråsen!

Han var i godt humør under tirsdagens treningsøkt ute på den flotte Åråsen-matta. Og ser fram til å revansjere det bitre tapet på overtid mot Vålerenga.

Se keepertrener Thomas Gill redde straffeforsøket fra Frode Kippe under tirsdagens trening - og intervju med Lillestrøm-kapteinen:


Kippe krysser fingrene for at LSK-supporterne kan opprettholde det høye nivået fra de to siste kampene mot Brann og VIF.

- Det var helt fantastisk å se og høre supporterne mot Vålerenga. Det livet de lagde overdøvet det jeg hørte av Vålerenga-supporterne, sier Kippe, som har følgende hilsen til LSK-tilhengerne før onsdagens cupmøte med Brann:

- Jeg oppfordrer alle til å komme. Vi hadde en morsom kamp mot Brann sist. Jeg tror begivenhetene kommer til å stå i kø igjen. Det er bare å komme på Åråsen og støtte oss gutta, så skal vi vinne den kampen, sier 40-åringen.

Han får støtte av Aleksander Melgalvis - som er meget hissig på cupsuksess i år som i fjor.

- Brann hadde en tøff kamp mot Rosenborg sist, så vi vet jo ikke helt hva dem kommer med. Men det blir nok mye av det samme kampbildet som i seriekampen. Vi spilte bra mot dem sist. Satser alt på at vi kan vinne denne gangen. Cup er gøy, og vi er veldig gira på å komme til Ullevaal i år også, sier kantspilleren.

- Jeg har en god magefølelse. Det er en fordel for oss at vi har en dag ekstra hvile i forhold til Brann, sier Erik Brenden.

PS! Vil du kjøpe billetter i badestampen til kveldens kamp mot Brann? Send mail til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: