Geir vant middag med spillerne: Tror på topp 5

Geir Kristoffersen (48) har hatt sesongkort på Åråsen i mange år, og det betalte seg i desember-julekalenderen: LSK-supporteren vant middag med Simen Rafn og Marius Amundsen.

På Fuser i Lillestrøm ble det mye fotballprat til middagen, seks dager før UNICEF Mesterfinalen mot Rosenborg på Åråsen.

- Jeg har aldri møtt noen av spillerne før, så dette var kjempegøy, sier Geir Kristoffersen, lykkelig vinner i sesongkort-julekalenderen på lsk.no før jul i fjor.

Annonse:

Selv om det var lite som minnet om sesongstart med bitende kulde og snø utenfor restaurant-veggene, gleder han seg stort til fotballen igjen begynner å rulle.

- Jeg har gått jevnlig på Åråsen siden midten av 1980-tallet. De siste årene har jeg hatt sesongkort sammen med min far og min og min bror, og i år har jeg skikkelig tro på laget. Cupfinalen var en fantastisk avslutning på sesongen i fjor. I år tror jeg på en plass blant de fem beste i Eliteserien, sier Geir Kristoffersen.

Rafn og Amundsen så ingen grunn til å protestere på spådommen fra Lillestrøm-supporteren.

- Jeg synes det høres ut som et bra mål. Det er ikke noe i veien for at vi skal klare å komme blant de fem beste, sier Marius Amundsen.

- Jeg forventer at vi skal forbedre oss på tabellen. I fjor føler jeg at vi spilte jevnt med de aller fleste lagene. Jeg mener at vi ikke er noe dårligere enn Strømsgodset, Molde eller Sarpsborg, sier Simen Rafn.

Men allerede før seriestarten borte mot Bodø/Glimt 11. april, venter kampen om et nytt trofé førstkommende mandag: UNICEF Mesterfinalen mot Rosenborg på Åråsen klokka 19.

I forkant av den kampen arrangerer LSK et seminar for næringslivet med et stjernespekket program. Samtlige inntekter går til klubben, og billetter kan du kjøpe her

Annonse fra Eliteserien: