Gary Martin: - Vi løp over Brann

Gary Martin (27) spilte en meget god kamp, scoret et strålende mål - og la opp til Thomas Lehne Olsens 3-1-scoring.

Annonse:

- Vi løp over Brann, sier engelskmannen i garderoben etter å ha sendt den ubeseirede serielederen ut av cupen.

- Ikke verst, heh? Kampen mot Vålerenga ga meg mye smerte. Jeg ønsket bare å vise at jeg kan spille i de store kampene. Jeg vil vinne disse kampene, sier Gary Martin.

På stillingen 1-1 viste han hvilken dødelig avslutter han kan være. Han tok med seg ballen og avanserte mot Branns 16-meter før han ladet - og traff særdeles godt. Ballen føyk perfekt inn i hjørnet.

- Jeg traff bra. Jeg trener på dette hver dag, og jeg visste at jeg måtte treffe nede i hjørnet. Men jeg er mer glad for Thomas sin skyld. Nå fikk han målet sitt. Han gjorde det kjempebra, sier Martin om spisskollega Thomas Lehne Olsen.

Da Moelven-gutten stanget inn headingen fra Martin kvarteret før slutt ble kampen i realiteten avgjort. Mats Haakenstad fjernet all tvil på overtid.

Nå er den regjerende norgesmesteren klar for kvartfinalen. Og bare to kamper unna en ny cupfinale.

- Cupfinalen er veldig spesiell. Jeg var på tribunen i fjor, i år vil jeg delta selv ute på banen. Vi tar hvem som helst i kvartfinalen så lenge vi får hjemmebane, sier en sliten og lykkelig Gary Martin.

- Jeg er veldig glad. Og jeg er veldig glad på vegne av klubben. Vi trengte dette. Nå har vi Odd hjemme i serien neste gang. Vi må ta tre poeng før pausen.

Annonse fra Eliteserien: