Følg Ødemarksbakken i 2018: LSK lanserer eget Bjerke-felt

Kristoffer Ødemarksbakken (22) er svært takknemlig for fotballoppveksten i Bjerke IL. Nå lanserer Lillestrøm eget Bjerke-felt på Åråsen i 2018 - der barndomsklubben får inntekter av sesongkortsalget.

Daglig leder Terje Julusmoen (bildet) i Bjerke har stor tro på det nylig inngåtte samarbeidet med LSK. Han tror mange på Maura i Nannestad ønsker å følge Ødemarksbakkens debut i Eliteserien, og nå kan de kjøpe sesongkort til et eget Bjerke-felt på Åråsen. 

Det laget som klarer å selge flest sesongkort vinner i tillegg en treningsøkt under ledelse av Kristoffer Ødemarksbakken og en annen Lillestrøm-spiller.

- Oppdraget er som følger: Lagene i Bjerke selger sesongkort til privatpersoner og bedrifter som har lyst til å se Kristoffer Ødemarksbakkens debutsesong for Lillestrøm. Hvert enkelt lag beholder 25 prosent av pengene de selger for, sier LSKs arrangementssjef Truls Lühr Olsen.

Bjerke-leder Terje Julusmoen forteller at tilbudet allerede er blitt godt tatt i mot i nærmiljøet. Han håper at så mange som mulig blir med og fyller en del av felt H på Åråsen den kommende sesongen.

- Vi har bare fått positive tilbakemeldinger. Med stort og smått håper jeg at vi klarer å selge 50 sesongkort. Kristoffer har en høy stjerne i Bjerke-miljøet. Det er veldig stort for oss de gangene han er innom og spiller på løkka. Når han er på sletta, kan du høre ekkoet over hele Maura, sier Julusmoen.  

Her kan du lese Bjerkes omtale av samarbeidet.

- Det er viktig å huske hvor man kommer fra. Bjerke er barndomsklubben min, og jeg har bare gode minner derfra. Jeg vokste mer eller mindre opp på løkka i Maura. Og jeg har veldig mange gode venner i klubben fortsatt, sier Kristoffer Ødemarksbakken.

22-åringen har allerede gitt bort syv sesongkort i julegave til familie og venner, og synes det er veldig stas om fotballinteresserte fra hjemstedet blir faste Åråsen-gjester i 2018.

- Det vil være kjempestort. Jeg er veldig glad i hjemstedet mitt og de jeg har vokst opp med, og det er kjempehyggelig om de vil følge meg videre i karrieren, sier Ødemarksbakken.

Han fikk sitt store gjennombrudd i OBOS-ligaen med Ull/Kisa i fjor. Nå venter Eliteserie-debuten for den fremgangsrike kantspilleren.

- Det er veldig stort for oss som breddeklubb å få fram en toppspiller. Det viser at det er mulig for yngre spillere i Bjerke å bli så gode som de bare vil. Og jeg tror nesten ikke folk skjønner hvor verdifullt det er for oss at Kristoffer bryr seg om hjemstedet sitt, sier Julusmoen.

Første mulighet til å se Ødemarksbakken i aksjon for LSK er førstkommende lørdag klokka 14. Da er Florø motstander i LSK-hallen.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Terje Julusmoen. Telefon: 92458522. E-post: terje@bjerkeilfotball.no

Ønsker du et lignende tilbud til din lokale klubb? Ta kontakt med arrangementssjef Truls Lühr Olsen i LSK på e-post: truls@lsk.no

Her kan du kjøpe sesongkort for 2018 på Åråsen.

Annonse fra Eliteserien: