Black Friday-tilbud på cupfinaledrakta

Simen Rafn (25) - som har hatt en meget solid debutsesong i LSK - er strålende fornøyd med cupfinaledrakta. Nå kan den bli din når den lanseres på Strømmen Storsenter på Black Friday.


Fredag klokka 18.00 blir det cupfinalemoro i samarbeid med G-MAX på Strømmen Storsenter. Rafn, Marius Amundsen, Fredrik Krogstad, Marko Maric og Stefan Antonijevic vil vise fram drakta som skal brukes i finalen på Ullevaal Stadion søndag 3. desember.

Ta gjerne turen innom vår stand ved scenen i 2. etasje i nybygget, like ved informasjonen og Nespresso-butikken. Der kan du sikre deg både drakt og shorts til tilbudspris (799 kroner). Det er også igjen noen få billetter til kampen mot Sarpsborg, og de vil bli solgt på standen fra klokka 11.00 fredag 24. november.

Klokka 18.00 vil konferansier Glenn Due-Sørensen intervjue spillerne på scenen, og Morten Remberg vil fremføre cupfinalelåta «Fugla er tilbake». Maskoten Gullik er allerede i finalestemning og tar også turen.

En av spillerne som besøker Strømmen Storsenter på Black Friday, Simen Rafn, gleder seg til å vise fram cupfinaledrakta.

- Vi begynner å merke oss at cupfinalen nærmer seg. Lillestrøm er en stor fotballby, og vi merker at det koker, sier Simen Rafn.

Pappa Jan Rafn ble cupmester for Moss i 1983, og LSKs venstreback fikk tidlig forståelsen av hvor stort det er å bli norgesmester.

- Jeg er oppvokst med at cupen er veldig stort. Jeg har sett kampen hans med Moss mot Vålerenga i 1983 flere ganger i reprise. Det å få muligheten til å utligne cupgullet hans kan jeg ikke la gå fra meg. Det blir jo litt ekstra spesielt for meg som er fra Fredrikstad også. Jeg har vokst opp med at Sarpsborg 08 er hovedfienden.

25-åringen fra Østfold rangerer faktisk et eventuelt cupmesterskap foran det å vinne Eliteserien.

- For meg er det det største man kan vinne som fotballspiller i Norge. Større enn å vinne et seriemesterskap. Cupen står høyt i Norge, og har sterke tradisjoner. Det er noe med den spontane gleden ved å vinne der og da.

Han var selv på sin første cupfinale da Fredrikstad ble cupmester i 2006.

- Det var stort å være på tribunen den gangen, men det blir nok hakket større å spille i en finale, sier Simen Rafn.

- Det tikket inn mange meldinger på telefonen da vi slo Molde i semifinalen. Det var mange fra Fredrikstad som ba meg sørge for at det cupgullet havner i Lillestrøm og ikke i Sarpsborg. Jeg er i hvert fall helt sikker på Kanari-Fansen utklasser Sarpsborg-supporterne på tribunen, avslutter han. 

Annonse fra Eliteserien: