Erlandsen om Krogstads trening: - Fantastisk!

Den normalt så nøkterne Arne Erlandsen klarte ikke å holde tilbake superlativene om treningsøkten som Fredrik Krogstad (22) leverte på lørdag.

Annonse:

- Fantastisk, Krogstad, ropte LSK-treneren flere ganger til midtbanekrigeren både under og etter treningen under en strålende sol her i Marbella.

- Det er ikke hverdagskost at han gir meg ros etter trening. Jeg var ikke fornøyd selv, men jeg får ta det til meg, sier Krogstad.

- Jo, det var en fantastisk trening. Han var kjempegod. Han har tatt mange steg. Fredrik er veldig sterk, og i veldig fin utvikling. Så nå er det bare å fortsette, sier Arne Erlandsen.

- Det ser rett og slett litt vondt ut å møte Fredrik Krogstad som motspiller?

- Ja, og det er sånn vi ønsker å fremstå også. Det skal ikke være noe koselig å møte oss. Han er sterk. Han er blitt kvikkere. Står veldig stødig. Og så er han blitt mye bedre med ball, svarer Erlandsen.

Krogstad forklarer den gode utviklingen slik:

- Jeg har jo spilt mye fotball de siste månedene. Du blir bedre av å spille kamper. Og ikke minst har jeg trent godt. Da blir man bedre.

22-åringen utviklet seg stort gjennom fjorårssesongen, og ser ut til å ha tatt nye steg denne vinteren. Krogstad løper som en helt, kriger, vinner baller - og har også en svært giftig skuddfot.

I øyeblikket ser det ut til at han har gjort den sentrale midtbaneplassen ved siden av Ifeanyi Mathew til sin.

- Nå er jo ikke laget til første seriekamp tatt ut ennå. Det er konkurranse om plassene. Det er det vi ønsker at det skal være, også. Da pusher spillerne hverandre. Spillerne blir bedre, og laget blir bedre, sier Arne Erlandsen.

Krogstad er en ambisiøs spiller som setter seg store mål. Og har klare planer om å sette enda større preg på Eliteserien i 2018.

- Jeg kan vel røpe at jeg ønsker å spille alle kampene i år. Og ikke minst bidra med enda flere målpoeng. Jeg tror det kan bli et bra år både for laget og for egen del, sier midtbanemotoren.

Her kan du se intervjuet vi gjorde med Krogstad og Erlandsen live på Facebook etter lørdagens trening.


Annonse fra Eliteserien: