EM-suksess for Baccay: - LSK har trent meg godt

(Sverige - Norge 1-2) Lillestrøms Josef Baccay spilte igjen hele kampen for det norske G17-landslaget i EM. Seieren mot Sverige gjør at en kvartfinaleplass er innen rekkevidde.

Annonse:

EM-sluttspillet i England startet med 0-0 mot Portugal på fredag for laget til Gunnar Halle og Geir Frigård. Mandag fulgte de norske talentene opp med å slå Sverige 2-1.

- Det er alltid godt å slå svenskene. Det liker vi, sier G17-landslagstrener Gunnar Halle til fotball.no.

Sverige tok ledelsen tidlig, men Norge spilte seg inn i kampen og vant etter hvert fortjent. Kaptein Thomas Rekdal scoret begge de norske målene.

- Vi startet kampen på dårligst tenkelige vis med å slippe inn mål etter tre-fire minutter. Men vi har en enorm moral i gruppa. Vi kjempet oss tilbake i kampen, og scoret et viktig mål rett før pause. I andre omgang kjørte vi over svenskene med sjanse på sjanse, før vi satte ballen i mål på frispark etter bra spill. Vi har egentlig veldig god defensiv kontroll på dem under hele kampen, forteller Josef Baccay.

Vingbacken er strålende fornøyd med mesterskapet så langt.

- For min egen del har det gått veldig bra. Jeg har startet to av to kamper, og er veldig fornøyd med det. Det blir naturligvis mye løping i den rollen, men LSK har trent meg godt. Så jeg satser på å starte den siste gruppespillkampen også, sier den talentfulle 17-åringen til lsk.no.

Både Portugal og Norge har fire poeng etter to kamper. Med ett poeng i den siste gruppespillkampen mot Slovenia er Norge sikret avansement til kvartfinalen.

Annonse fra Eliteserien: