Color Line forlenger LSK-avtalen

Color Line og Lillestrøm Sportsklubb er enige om å forlenge samarbeidsavtalen med to nye år.

Annonse:

Fergeselskapet, som i hovedsak frakter passasjerer og biler fra Norge til Sverige, Danmark og Tyskland, går dermed løs på en ny periode som LSK-sponsor.

- Avtalen innebærer blant annet at vi arrangerer tur for alle sponsorene til Kiel. I tillegg får vi tilgang til sponsornettverket. For vår del har det fungert veldig bra. Vi har fått mange firmaer til å legge sine arrangementer om bord hos oss. Så vi er veldig fornøyde, sier Key Account Manager i Color Line, Jon Christopher Lie.

Årets Kiel-tur for sponsorene foregår fra 3. til 5. mai og er et svært populært tiltak.

- Disse turene viser seg alltid å generere bra business for deltagerne fra sponsorpoolen. De ulike aktørene blir bedre kjent, og i tillegg er det sosialt og hyggelig. Vi er veldig glade for at Color Line er med videre, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

For Color Line er Lillestrøm Sportsklubb en naturlig samarbeidspartner.

- Området her er i vårt nærområde. Mange av våre kunder er i sponsornettverket og bor i Lillestrøms nedslagsfelt, sier Lie, som gleder seg spesielt til deltagelsen i Europa denne sesongen.

- Vi får satse på at vi er så heldige med trekningen at vi kan ta Color Line til bortekamp i Europa, sier han med et smil.

Annonse fra Eliteserien: