Brenden: - Jeg kunne ha scoret fire

(Kløfta - Lillestrøm 0-3) Erik Brenden (24) kunne smile dagen etter folkefesten på Kløfta. Glad for både scoring og at alle spillerne kom seg helskinnet gjennom 1. runde.

Annonse:

Foran 2600 tilskuere gikk Kløfta-spillerne hardt til i duellene - og kunne fort fått mer enn det ene røde kortet som ble utdelt i andre omgang - men LSK hadde grei kontroll etter at Brenden ordnet ledermålet 19 minutter ut i kampen.


Thomas Lehne Olsen doblet ledelsen før Ifeanyi Mathew avsluttet med å sikre tremålsseier i andre omgang. En god Kløfta-keeper forhindret flere mål, samtidig som at Brenden mener at LSK burde ha scoret flere.

- Vi produserte ganske mye, men slet litt på den siste tredjedelen. Keeperen til Kløfta fikk mange skudd rett på seg og ble spilt litt god, men man skal ta de også. Han var overraskende god, sier Brenden.

- Hvor mange mål burde du ha scoret?

- Jeg synes jeg burde hatt et par mål til. Jeg kunne vel fort ha scoret fire, svarer 24-åringen, som fikk sjansen som spiss fra start sammen med Thomas Lehne Olsen.

- Det var gøy, det. Jeg har jo spilt en del spiss før, spesielt i Nybergsund. Og jeg kom inn som spiss mot Stabæk i fjor også. Jeg liker det vel så godt som å spille kant. Og mot lag som Kløfta er det ekstra gøy, sier Brenden.

Slik blir nye Fanzone - les mer her!

4. divisjonslaget inviterte til ordentlig cupfest da den regjerende norgesmesteren kom på besøk til Bakkedalen kunstgress. Hele 2600 tilskuere hadde møtt opp for å få med seg lokaloppgjøret i 1. runde.

Arne Erlandsen tok ingen sjanser mot moderklubben og byttet bare tre spillere på laget som startet mot Molde: Marko Maric, Charles Ezeh og Kristoffer Ødemarksbakken erstattet Matvei Igonen, Fredrik Krogstad og Erling Knudtzon.

I andre omgang ble ungguttene Erik Tobias Sandberg, Tobias Grahn og Arne Holter byttet inn. De to sistnevnte fikk sine første offisielle A-kamper for LSK.

- Det var greit å få det første målet relativt tidlig. Da fikk vi drept kampen litt. Men det var en fin opplevelse med veldig mye folk på tribunen. Og etter kampen fikk de minste tilskuerne tatt litt bilder. Det er viktig at vi får tid til sånt etter en slik kamp, sier Erik Brenden.

PS! Den gamle publikumsrekorden til Kløfta var ifølge daglig leder Steffen Nystrøm på rundt 1000 tilskuere fra 1960-tallet. Med andre ord: Det ble satt en soleklar tilskuerrekord onsdag kveld.

- Det var gøy å komme tilbake til Kløfta. Et imponerende oppmøte og et flott arrangement, sier LSK-trener Arne Erlandsen.

Alle lag i yngres avdeling inviteres til søndagens kamp mot Ranheim!

Annonse fra Eliteserien: