Bli med på folkefesten: 20 plasser igjen på Fugla Airways

Det ligger an til å bli en gedigen folkefest for Lillestrøm-supporterne i Østerrike denne uken, og du kan fortsatt bli med charterflyet - hvis du melder deg på innen tirsdag klokka 12.00.

Annonse:

For første gang på ti år skal LSK spille Europacup-fotball. Og hvilken ramme det kommer til å bli: Rundt 200 supportere er ventet til Linz, og vi har en følelse av at de kommer til å prege både bybildet og atmosfæren på stadion...

LSK og Kanari-Fansen har gjort en avtale med utestedet Josef i Linz - som blir samlingssted for supporterne under oppholdet. For å ta temperaturen på stemningen vil også lsk.no ha direktesending fra restauranten/utestedet. Fra puben vil det også gå et eget Fugla-tog til stadion.

Mange tilhengere velger å reise på eget initiativ til Østerrike, men for etternølerne er det fortsatt 20 ledige plasser igjen på charterflyet som flyr spillerne, støtteapparatet, administrasjon, sponsorer og supportere direkte til Linz.

Avreise er onsdag klokka 12.00. Hjemreise er fredag klokka 12.00. Prisen er 7550 kroner, og inkluderer fly tur-retur, kampbillett, transport til og fra flyplass - og hotell og overnatting i dobbeltrom på Park Inn by Radisson i Linz.

Meld deg på snarest hvis du vil ha med deg en fotballopplevelse for livet. Vi stenger påmeldingsfristen tirsdag 24. juli klokka 12.00.

For mer informasjon og påmelding - trykk her!

Annonse fra Eliteserien: