Bli med LSK-bussen på Lennartsson-debuten i Linz

Jörgen Lennartssons debut som LSK-trener skjer i klubbens første europacup-kamp på ti år. Vi har fortsatt ledige plasser i LSK-bussen, og håper flere blir med på den historiske kampen mot LASK Linz.

Annonse:

Foreløpige og uoffisielle tall viser at det blir et par hundre LSK-supportere på tribunen i Østerrike torsdag 26. juli. Med det knuser vi antallet supportere som Rosenborg, Molde og Sarpsborg hadde i sine bortekamper i første kvalifiseringsrunde i forrige uke.

Du finner neppe noe billigere alternativ enn å reise med det som til vanlig er spillerbussen. Charterbuss.no tilbyr tur-retur Linz - inkludert to hotellovernattinger på Ibis Linz i dobbeltrom med frokost - for kun 3450 kroner. Tillegg for enkeltrom er 500 kroner.

Bussen går direkte til Linz tirsdag morgen 24.juli og er tilbake i Lillestrøm lørdag ettermiddag 28. juli. Det blir to overnattinger på bussen og to netter på hotellet.

Les også: Fugla Airways flyr direkte til Linz

Onsdag og torsdag satser vi på å prege bybildet i den østerrikske byen ved Donaus bredder. Vi gleder oss stort til vår første kamp i Europa siden 2008, og håper flest mulig LSK-tilhengere blir med på festen. Med et godt resultat i bortekampen stiger mulighetene for at vi går videre til 3. runde i Europa League-kvalifiseringen. Og da begynner det virkelig å bli moro...

Bindende påmelding gjøres direkte til: [email protected]

Les også: Stortalentet Sandberg skrev ny LSK-kontrakt

Annonse fra Eliteserien: