Billettsalg til cupfinalen

Fredag 3. og lørdag 4. November blir det salg av cupfinalebilletter til prioriterte grupper på Åråsen Stadion.

LSK har blitt tildelt i overkant av 8.000 billetter, og vi har som mål å farge Ullevaal gult og svart. Vi har fått tildelt billetter i VG-svingen, og den skal fylles både oppe og nede.

Billettsalget vil foregå på Åråsen Konferansesenter. Det vil være anledning til å kjøpe supporterutstyr. I tillegg til ordinært vareutvalg, har vi flere nye cupfinaleprodukter.

  • Vi oppfordrer alle til å benytte bankkort.
  • Alle billetter må betales på stedet.

Vi gjør oppmerksom på at alle billetter skal registreres og håper at alle har forståelse for at det til tider vil bli kø.

I første omgang er det salg av billetter til prioriterte grupper. Billetter som eventuelt er igjen etter det lukkede salget, vil bli lagt ut for åpent salg senere i november. Informasjon om det åpne salget kommer mandag 6. november på LSK.no.

Når kan du kjøpe?

Fredag 3/11 16.00-21.00 og lørdag 4/11 kl. 11.00-17.00

 

Slik er fordelingen for prioriterte grupper:

  • Sesongkortinnehavere 2017 – 1 billett pr. kort
  • Medlemmer av Lillestrøm SK * – 1 billett
    (Har du familiemedlemskap har du rett til å kjøpe samme antall billetter som personer registret på medlemskapet.)  
  • Medlemmer av Kanarifansen * – 1 billett
  • Kan fremvise billett fra 4. runde og kvartfinale på Åråsen - 1 billett

* Aktivt og betalt medlemskap innen 21/9-17 gir garantert rett til billett. Medlemskap som er tegnet/betalt etter dette får prioritet i det åpne salget.

Billettene koster kr. 450,-

Selv om du er medlem i flere leirer, har sesongkort eller har verv som utløser tilgang til billett(er) så har du kun tilgang til det nivået som utløser flest billetter.

Ta med eksisterende sesongkort som viser kundenummer - eventuelt ditt medlemskort. Har man flere sesongkort på samme navn, må innehaver kjøpe billetter samlet.

Dersom du skal kjøpe for andre så må du ha med skriftlig fullmakt fra vedkommende.

Når det gjelder sponsorer/partnere, frivillige, de som har valgte verv i klubben, eller på annen måte har verv som utløser en mulighet for kjøp av billetter til cupfinalen så vil disse bli kontaktet av markedsavdelingen.

Annonse fra Eliteserien: