Besiktas trolig motstander i eventuell 3. runde

Spillere og støtteapparat fulgte spent med på trekningen av 3. runde i Europa League-kvalifiseringen. Hvis Lillestrøm vinner duellen mot LASK Linz venter trolig den tyrkiske storklubben Besiktas.

Annonse:

Klokka 14.00 ble trekningen for eventuell motstander i neste steg trukket i UEFA-hovedkvarteret i Nyon. Og da ble det klart at vinneren i LASK Linz - Lillestrøm møter vinneren av Torshavn - Besiktas.

Den tyrkiske storklubben er naturligvis gedigne favoritter sin kamp mot laget fra Færøyene, og med all sannsynlighet blir det tur til Istanbul - hvis Lillestrøm skulle klare å slå ut LASK Linz.

Uten at trener Jörgen Lennartsson bruker nevneverdig med tid og krefter på hva som eventuelt venter i 3. runde.

- Vi må ta ting i riktig rekkefølge. Selvsagt er alt vårt fokus på LASK Linz. Men det er klart at det er inspirerende å vite at det blir en utrolig herlig kamp i neste runde - hvis vi vinner. Og vi har alle muligheter til å klare det, sier Lennartsson.

Han vet godt hvilken heksegryte som venter i Istanbul - hvis LSK skulle gå videre.

- Det er spesielle kamper der nede. Det kan bli en utrolig gøy kamp med bra trykk, men vi må fokusere på kampene mot LASK Linz først, sier LSK-treneren.

Besiktas har flere kjente spillere i stallen. Blant annet spanske Alvaro Negredo, Kroatias sølvvinner i VM Domagoj Vida, tidligere Liverpool-spiller Ryan Babel og portugiserne Pepe og Ricardo Quaresma. Tidligere har John Carew spilt for klubben.

I øyeblikket ligger det an til å bli rundt 200 Lillestrøm-supportere på torsdagens bortekamp i Østerrike. Det er fortsatt noen ledige plasser igjen på Fugla Airways-charteren. Vi stenger påmeldingen tirsdag 24. juli klokka 12.00. Her kan du melde deg på!

PS! For 20 år siden klarte Besiktas å tape for Vålerenga i det som den gang het Cupvinnercupen...

Annonse fra Eliteserien: