Baccay lader opp til EM på milliardanlegg

Josef Baccay forbereder seg til EM med G17-landslaget i fantastiske omgivelser - på treningsanlegget til det engelske landslaget.

Annonse:

Det har kostet det engelske fotballforbundet over en milliard kroner å utvikle St. George's Park nord for Birmingham. Og det er i disse omgivelsene det norske G17-landslaget, som trenes av Gunnar Halle og Geir Frigård, har lagt oppkjøringen til EM-sluttspillet.

Blant de unge norske talentene som skal delta i mesterskapet er Lillestrøms Josef Baccay. Se hele troppen og kampprogrammet her!

- Det er utrolig morsomt å få oppleve et mesterskap. Vi kom hit på tirsdag, og bor og trener på anlegget til det engelske A-landslaget. Alt er utrolig bra. Banene er helt strøkne og hotellrommene veldig fine, sier Baccay til lsk.no.

Fredag spilles åpningskampen mot Portugal på areanen til League One-klubben Walsall. LSK-spilleren har et godt håp om å starte kampen som venstre vingback i den norske 3-5-2-formasjonen.

- Målet er å komme videre fra gruppa med Portugal, Sverige og Slovenia. De to beste går til kvartfinale, og jeg tror vi har en god mulighet til å klare det. Portugal er favoritt i gruppa vår. Vi tapte så vidt 2-3 da vi spilte mot dem i fjor. Det blir en tøff kamp. Men jeg tror vi kan slå både Sverige og Slovenia, sier 17-åringen.

Han stortrives med å være en del av den norske troppen.

- Miljøet i gruppa er veldig bra. Vi har spilt sammen en stund, kjenner hverandre godt - og kjemper for hverandre. Gunnar Halle og Geir Frigård er gode trenere som står på og hjelper oss mye. Dette mesterskapet kommer til å gi meg mye god læring og masse erfaring. Tøffe kamper som gjør at jeg forhåpentligvis står bedre rustet til å etablere meg på A-laget til Lillestrøm etter hvert, sier Josef Baccay.

Kampene spilles slik: 

4. mai klokken 14.00: Portugal - Norge, Walsall FC stadium

7. mai klokken 13.30: Norge - Sverige, Burton Albion Stadium

10. mai klokken 14.00: Norge - Slovenia, Loughborough University Stadium

Kvartfinale: 13. mai
Semifinale: 17. mai
Finale: 20. mai

Annonse fra Eliteserien: