Auksjonen i gang: Kjøp billetter i badestampen

Gary Martin (27) er ikke i tvil om hvilke plasser som er de heftigste på Åråsen. Nå kan du være med i kampen om å få se de kommende hjemmekampene i badestampen.

Første mulighet til å innta det deilige, varme vannet - med håndkle, mat og drikke på kjøpet - blir i cupkampen mot Brann onsdag 30. mai. Den foreløpige værmeldingen forteller at det blir sol og 28 varmegrader under 4. runde-kampen i NM på Åråsen den kvelden.

Til hver kamp er det mulig for en vennegjeng på opptil fem personer å innta Eliteseriens eneste badekar-plasser.

En rekke interessante hjemmekamper står på programmet utover sommeren og høsten, og her kan du legge inn ditt bud i kampen om å oppleve moroa fra badestampen. Auksjonen stenges tre døgn før avspark på den aktuelle kampen. 

Minsteprisen for å leie herligheten er 5000 kroner per kamp. Hvis du vinner budrunden, kan du også få profilert bedriften din - eller navnet ditt - i området rundt badestampen (som er et yndet TV-blikkfang). Send mail til espen@lsk.no for mer info.

Badestampen er forbeholdt Lillestrøm-tilhengere. Hvis du ønsker å leie en mobil badestamp: Ta kontakt med vår samarbeidspartner Hyggeutleie her.

Her kan du se Eurosports reportasje med Gary Martin i badestampen:


Annonse fra Eliteserien: