8018 billetter solgt: BDO inviterer til derby-vors

Torsdag ettermiddag var det solgt 8018 billetter til Lillestrøm - Vålerenga. LSK-partner BDO er blant de som er med på skape derby-feber i sine lokaler i Portalen.

Annonse:

-- Vi kjøpte 100 billetter ekstra til kampen for å være med på å skape skikkelig stemning på Åråsen. Vi har invitert både venner, lokale idrettslag og ansatte her i Lillestrøm og på kontoret vårt på Gardermoen. Før kampen samles vi her i lokalene og lader opp med LSK-sanger og pizza, forteller kontorleder Øyvind Ørbeck - og møtes med anerkjennende nikk av kollega Håkon Karlstad (nevø av LSKs egen OL-mester Geir Karlstad).

DNB-tribunen så godt som utsolgt - her kan du kjøpe billett til LSK-VIF!

Lillestrøms salgssjef Espen Søgård har også lovet å komme innom for å gi de ansatte et innblikk i hvor viktig kampene mot Vålerenga er. Som vi vet: Fetsund-mannen var relativt gira de gangene han møtte erkerivalen...

- Jeg kan vel ikke si at jeg er så veldig glad i Vålerenga, nei, sier den tidligere midtbanespilleren.

- Vi gleder oss til å få besøk av denne storheten Søgård slik at stemningen blir piffet opp litt, sier Ørbeck.

Les også: Se Smárasons lekne scoring på Ytre Rælingen-besøk

Torsdag ettermiddag var det solgt 8018 billetter til derbyet mot VIF. DNB-tribunen (den nyeste langsiden) er omtrent utsolgt tre dager før avspark, kun 10-15 plasser er ledig. Søgård er svært glad for støtten fra bedrifter som BDO (et av verdens største selskaper innenfor revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester).

- Vi har satt oss et mål om å fylle Åråsen med minst 10 000 tilskuere. Da betyr det utrolig mye for oss at det lokale næringslivet støtter oss, sier Espen Søgård.

- Hva er ditt beste minne fra kampene mot Vålerenga?

- Uten tvil seieren i semifinalen på Åråsen i 2005. Det var stort å gå til cupfinalen på bekostning av Vålerenga, svarer 39-åringen.

Se video-intervju med Ørbeck, Karlstad og Søgård her:


Annonse fra Eliteserien: