Vann for livet samarbeid

hovedsponsor-2012

Som den første norske fotballklubben vil LSK i 2012-sesongen promotere et veldedig formål på hovedsponsor-plassen på spillerdrakten. Dette gjøres etter at LSKs nye hovedsponsor Elkjøp Nordic as gir LSK muligheten til å profilere Røde Kors-prosjektet "VANN FOR LIVET" isteden for Elkjøp-logoen.

Prosjektet ”Vann for livet” bygger brønner på landsbygda i Afrika. Rent vann bidrar til å gi mennesker bedre helse, forhindre spredning av sykdommer, styrke folks matvaresikkerhet og gi barn mulighet til å gå på skole i stedet for å lete etter vann.
- Det er uten tvil mitt stolteste øyeblikk under mine 13 år i LSK og kunne få lov til å være først i Norge med å promotere en veldedig sak som “Vann for livet” på LSKs drakter. Dette er noe vi har drømt om lenge, og samtalene med Elkjøp rundt dette startet for et par år siden. Den gangen var ikke hovedsponsorplassen ledig. At Elkjøp nå gir oss muligheten til å gi bort draktplassen til “Vann for livet” er fantastisk bra, sier markedsdirektør Robert Lauritsen.

Gleder seg til å promotere
- Hele LSK gleder seg til å promotere “Vann for livet” og vi vet at dette vil gi et engasjement som ingen andre samarbeidsavtaler klarer. Vi skal bidra til å skaffe sårt tiltrengt vann gjennom god profilering av “Vann for livet” - slik at flere mennesker blir kjent med dette fantastisk gode prosjektet. I tillegg skal vi selvfølgelig bidra til inntektsbringende aktiviteter som skal gi muligheter for å bygge flere brønner.

- Vi starter allerede i morgen. Alle som kjøper en LSK-drakt med “Vann for livet” på brystet bidrar med 100 kroner til prosjektet. Flere aktiviteter kommer, sier Lauritsen, og legger til at verdien på denne avtalen er umulig å måle i rene kroner.

Støtt vann for livet, trykk her

I tillegg til at Elkjøp bidrar med et beløp som hovedsponsor til LSK, vil dette engasjementet være utrolig omdømmebyggende, ikke bare for LSK, men hele fotball-Norge. LSKs merkevare vil bli forsterket og vil på sikt kunne skape enorme verdier om LSK forvalter dette på en riktig måte.

- Synlig og engasjerende sponsorat
Tidligere er det kjent at Barcelona har gjort nettopp det samme, og LSK er nå Norges eneste klubb som følger i det spanske storlagets fotspor.

Dette gjøres i samarbeid med Elkjøp Nordic as, som i 2012 og 2013 blir LSKs hovedsponsor. Elkjøp har vært den største bidragsyteren til Vann for livet siden 2008 og alene samlet inn åtte millioner kroner. Nå ønsker Elkjøp å løfte dette ytterligere gjennom samarbeidet med Lillestrøm.

- Vi er opptatt av at dette skal være et synlig og engasjerende sponsorat. Vi håper at vi sammen med LSK, deres spillere, støttespillere og fans får løftet fram en viktig sak og samtidig generert mer midler enn tidligere, sier Ronny Blomseth, konsernsjef i Elkjøp Nordic as.  

- LSK og Elkjøp har alltid hatt tette bånd. De siste årene har Elkjøp og Vann for livet hatt det samme. Jeg er utrolig glad for at vi nå får kombinert våre hjertesaker, sier Blomseth.

Støtt vann for livet, trykk her

Innmarsj mot Start
Siste nytt
INFORMASJON RUNDT KAMPEN VIF
Praktisk informasjon i forbindelse med Tippeligakampen mellom Vålerenga og Lillestrøm, sø...
Mohamed Ofkir mot Start
Siste nytt
Det var virkelig gøy å spille igjen
Nå gleder Mohamed Ofkir seg til bortekamp på Ullevaal
Erling Knudtzon mot Start
Siste nytt
Det var en perfekt atmosfære
Erling Knudtzon var fornøyd med rammen rundt kampen
Innmarsj mot Start
Siste nytt
Vi klarer ikke å få det trykket vi håper på
Marius Amundsen etter kampen mot Start

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Kamper

Se alle

INFORMASJON RUNDT KAMPEN VIF

Det var virkelig gøy å spille...

Det var en perfekt atmosfære

Vi klarer ikke å få det trykket vi håpe...

Det var ikke noen stor kamp

Sammendrag av kampen mot Start

Mest lest
Vi kan bli enda bedre i år!
Arnold Origi mener LSK kan bli enda bed...
Åpner borte mot Haugesund
Spilleplanen for Tippeligaen 2014 er kl...
Sesongkort på billigsalg
-En drøm å få spille for LSK
- Endelig er Tommy på plass igjen

Partnere